Öppettider och kurser Alingsås

CORONA-INFO!

Följande gäller för all aktivitet i hallen:

– Stanna hemma vid förkylningssymptom eller feber, även vid lindriga symptom. Stanna hemma i två veckor om någon i familjen testat potitivt för Covid-19.

– Tvätta händerna ofta och noggrannt. Vi erbjuder handdesinfektion vid receptionsdisken och på toaletten.

– Alla barn skall komma ombytta. Ingen trängsel i omklädningsrummet (för att hänga av ytterkläder) får förekomma, och för att avlasta omklädningsrummet har bänk med krokar tillfälligt placerats innanför entrén vid garageporten.

– Alla ska ha med egen namnad vattenflaska.

– Max 20 personer inne i lokalerna samtidigt. Våra lokaler omfattar en yta på över 300 kvadratmeter och de nya direktiven om att varje person skall ha minst 10 kvardatmeter till sitt förfogande uppfyller vi således med god marginal. Föräldrar får endast i undantagsfall vistas i lokalerna även fortsättningsvis, efter överenskommelse med ledare. Antalet deltagare i varje grupp begränsas.

– Vi håller avstånd till varandra under träningarna. Tränarna kommer att påminna barnen om detta under träningarna, prata gärna med era barn inför träningarna.

KURSER OCH ANMÄLAN

På de organiserade passen har vi uppvärmning, stretch och genomgång av tekniker där man får hjälp av ledarna som finns på plats. Minimiålder för organiserade pass är 5 år.

      För att boka kurs i Alingsås gå till:

 https://velox.gymsystem.se/

För att se schema för alla pass , klicka på länken nedan och bläddra i kalendern:
https://velox.gymsystem.se/member#/schedule/1

På bokningssidan kommer ni märka att kurserna finns i olika grupper indelat i åldrar och svårighetsgrader (Steg 1,2,3)
Mer detaljeradbeskrivning om skillnader mellan kurserna går att läsa om när ni väljer kurs i vänsterspalten på bokningssidan.

Se till att skriva in deltagarens (ej förälders) namn och personnummer på kontot när ni anmäler!
Frågor angående kurser i Alingsås mailas till: alingsas@velox.nu

Halkstrumpor/inneskor är obligatoriskt under varje pass!

PROVA PÅ

Vill barnet testa ett pass innan ni bestämmer er för att börja går det bra att komma till hallen på ett träningspass och testa en gång först. Ett prova-på pass kostar 130kr men den summan dras av från träningsavgiften om man bestämmer sig för att fortsätta. Maila alingsas@velox.nu för att säkerställa att det finns platser kvar i gruppen ni vill testa.

OPEN GYM

Under ett Open Gym-pass så tränar man på egen hand i vår lokal. Ledare finns i lokalen som i första hand ansvarar för ordningen under passet, men finns även till hands ifall man behöver hjälp med något. Annars sker träningen eget ansvar.

Man behöver ej vara medlem för att delta på passet, utan man kan betala per gång ( 100:- ) eller boka in sig på någon av våra kurser, då Open Gym ingår fr.o.m HT2019 i Alingsås för alla medlemmar. Rekommenderad åldersgräns är 8 år+ för att träna på egen hand. 4 år+ i vuxet sällskap.

Varje medlem får ett RFID medlemskort som är kopplat till ett personligt medlemskap och deltagarens alla uppgifter och detta ska man ta med sig för att utnyttja erbjudandet med gratis Open Gym.

Om man inte är medlem hos oss kostar ett pass 100 :- + 39:- för halkstrumpor om man har glömt att ta med sig det eller inneskor.
Halkstrumpor/inneskor är obligatoriskt under varje pass!

 OBS! Vi tar endast emot Swish eller friskvårdskuponger! – http://www.minfriskvard.se/

Inga träningar under lov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vår
facebookgrupp

( https://www.facebook.com/groups/450998225009623/ )
eller
@veloxacademy
https://www.instagram.com/veloxacademy/

eller signa upp er på velox.gymsystem.se för att få nyhetsbrev om detta!

 

 

MAY THE FLOW BE WITH YOU

Velox Freerun SE880718555101