Kurser och anmälan

OPEN GYM (alla tider) ingår under kursperioden vårperiod 1(VP1) om man går på kurs hos oss(och för kursdeltagarnas föräldrar)! Läs mer om Open Gym längre ned. Kursperioderna täcker inte lov, utan då har vi uppehåll, ex sportlov, påsklov och sommarlov.
Vi har också två grupper särskilt för tjejer 11-17 år på fre och söndagar som är ca  halva priset!
Boka på https://veloxgbg.gymsystem.se/

Kurser i Parkour för barn, samt parkour och akrobatik för vuxna finns som organiserade pass. Open gym är  drop-in pass med fri träning. Även icke-medlemmar är välkomna på Open Gym men betalar då inträde.

På de organiserade passen har vi uppvärmning, uppmjukning och avslutande stretching, man får hjälp med tekniker under passet samtidigt som ledarna ansvarar för säkerheten, ca 10-15 minuter kan komma att bli fri träning med fokus på kreativitet (ej lek) det är också ett tillfälle för barnen att ”pola” mer med och lära känna varandra. De flesta grupper är nybörjare och fortsättare blandat, men det finns grupper för enbart fortsättare också. Grupper finns för barn, ungdomar, tjejer, familj och vuxna.

Våra perioder är uppdelade i två per halvår tex VP1 och VP2 (vårperiod 1 och 2) eller HP1 och HP2 (höstperiod 1 och 2).

Lägsta ålder är barn från 5 år  för organiserade pass. 3 år för Open Gym / Drop-in i vuxet sällskap. Man får lämna barnen under Open Gym om de är över 8 år.

För att se kursutbud och träningskort för  Partille gå till https://veloxgbg.gymsystem.se/

Terminstart Våren 2023 , 16 Januari!

ÖPPET MELLANDAGARNA:

 

26/12        kl 13-16
27-30/12   kl 11-17

 

Schema och bokning:

https://veloxgbg.gymsystem.se/member#/schedule/1

 

Open Gym / Drop-in

 

Under de fria passen (Open Gym) tränar man helt på egen hand, ledare finns i lokalen men träningen sker på eget ansvar. Man behöver ej vara medlem, utan man kan betala per gång eller skaffa ett opengym-kort

Open Gym är under terminens gång och schemat kan man se på bokningssidan. Open Gym som inte är under terminens gång läggs ibland innan och kallas (Open Gym special) och ingår inte för medlemmar.

Tisdagar till och med torsdagar kl 14-17 från och med vecka 3, 2023 är endast öppet för förbokning senast dagen innan (Ring eller messa Davina 0738754093 eller Instagram @Daviiina_b för att boka)

Registrera er på bokningssidan för att ta del av utskick.

(se priser: https://veloxgbg.gymsystem.se/member#/shop ) .

 

 

 

 

 

Öppettider

 

https://veloxgbg.gymsystem.se/

MAY THE FLOW BE WITH YOU

Velox Freerun (559241-1234)