Välkommen till Velox Parkour Partille!

Kursanmälan och Information

Under vårperioden 1 (VP1), för deltagare som går på kurs hos oss, samt för kursdeltagarnas föräldrar, ingår OPEN GYM! Läs mer om vårt Open Gym längre ned. Observera att kursperioderna inte täcker loven, då har vi uppehåll.

Särskilda Grupper

Vi erbjuder två grupper specifikt för tjejer i åldrarna 8-16 år, som hålls på fredagar och söndagar. Dessa grupper är betydligt förmånligare prismässigt jämfört med övriga. Dessutom har vi en grupp för 12-16-åringar i Parkour med reducerat pris på måndagar.

Specialerbjudande för Studenter

Under våren 2024 erbjuder vi gratis kurser för studenter på Göteborgs Universitet och Chalmers! Erbjudandet gäller både våra vuxengrupper och vår ”Studentgrupp”. Se bokningssidan för mer information.

Boka Nu

Anmäl dig till våra kurser och övriga pass på: https://veloxgbg.gymsystem.se/

Vårt Utbud

Vi erbjuder kurser i Parkour för barn samt Parkour och akrobatik för vuxna som organiserade pass. Vårt Open Gym är drop-in-pass med möjlighet till fri träning. Även icke-medlemmar är välkomna på Open Gym, men måste betala inträde.

Privata Lektioner

Vill du att ditt barn ska få personlig träning och utvecklas snabbare eller bygga stabila grunder för framtida tävlingar? Vi erbjuder privata lektioner i Parkour! Kontakta oss för mer information och bokning.

Organiserade Pass

På våra organiserade pass ingår uppvärmning, stretching och avslutande nedvarvning. Under passen får du även teknikhjälp av våra instruktörer, som också ansvarar för säkerheten. Under ca 10-15 minuter finns tid för fri träning med fokus på kreativitet (ej lek), och det är också ett tillfälle för deltagarna att umgås och lära känna varandra. De flesta grupperna är blandade med både nybörjare och fortsättare, men vi har även grupper enbart för fortsättare. Vi erbjuder grupper för barn, ungdomar, tjejer, familjer och vuxna.

Periodindelning

Våra kurser är indelade i två perioder per halvår: Januari till Mars (VP1) och April till Juni (VP2) för vårterminen samt Juli till September (HP1) och Oktober till December (HP2) för höstterminen. Detta ger dig möjlighet att anpassa din träning efter dina behov och scheman.

Ålderskrav

Lägsta ålder för att delta i våra organiserade pass är 5 år. För Open Gym/drop-in är lägsta ålder 3 år i vuxet sällskap. Barn över 8 år kan lämnas under Open Gym.

För Partille

För att se vårt kursutbud och träningskort i Partille, besök: https://veloxgbg.gymsystem.se/

Terminstart Våren 2024

Vårens terminstart är den 8:e januari! Kom och var med från början av vår spännande parkourresa!

ÖPPETTIDER MELLANDAGARNA

(Mer information kommer)

 

Schema och bokning:

https://veloxgbg.gymsystem.se/member#/schedule/1

 

Open Gym / Drop-in

 

Under våra fria pass, Open Gym, har du möjlighet att träna på egen hand medan våra ledare finns på plats i lokalen. Det är viktigt att notera att träningen sker på eget ansvar. Du behöver inte vara medlem för att delta, utan du kan betala per gång eller skaffa ett Open Gym-kort.

Open Gym pågår under terminen och schemat finns tillgängligt på vår bokningssida. Ibland anordnar vi även speciella Open Gym-pass utanför terminen, vilka kallas ”Open Gym Special”, och dessa ingår inte för medlemmar.

För att delta på våra Open Gym-pass måndag till torsdag, mellan kl 14:30 och 16:30, krävs förbokning senast dagen innan. Kontakta Davina via telefon (0738754093) eller Instagram (@Daviiina_b) för att boka din plats.

Registrera dig på vår bokningssida för att ta del av ytterligare information och utskick.

(Se våra priser och erbjudanden här: https://veloxgbg.gymsystem.se/member#/shop)

 

 

MAY THE FLOW BE WITH YOU

Velox Freerun (559241-1234)